Autan sinua JA organisaatiotasi.

CV-POHJA

(ladattava PDF)

"Millainen on hyvä CV v. 2021? Mitä CV:ssä pitää olla? Mitä kaikkea taas ei?"

Kaipaatko CV-pohjaa, jonka fokus ei ole kauniissa ulkonäössä vaan siinä kaikista tärkeimmässä: sisällössä?

Osta ja lataa tästä itsellesi CV-pohja, johon olen listannut ja asetellut helposti ymmärrettävään muotoon kaikista parhaat CV-vinkkini!

 

Pohjan ostanut jo yli sata työnhakijaa monilta eri aloilta, niin nuoria kuin urallaan jo pidemmälle ehtineitä. Palaute on ollut erittäin hyvää: työhaastattelukutsuja on tämän avulla saatu! Sehän on tärkeintä.

Kun ostat tämän, saat paluupostissa mailiisi PDF:n, jonka mukaan voit tehdä omasi Wordilla tai Google Docsilla. Omani olen tehnyt Docsilla. Kun olet saanut sisällön kuntoon, voit asetella tekstin vaikka Canvan tai Etsyn valmiisiin, visuaalisesti miellyttäviin pohjiin.

LINkedin-sparraus

(1,5H ETÄTAPAAMINEN)

"Mitä hyötyä Linkkarista on, jos ei ole työnhaussa? Miksi kannattaa aktivoitua?"

Joka päivä rekrytoijat etsivät alasi ihmisiä töihin. Myös muut kiinnostuneet haluavat löytää sinut. Oletko heidän löydettävissä? Tietävätkö he olemassaolostasi?

Onko oma profiilisi tyhjä/sisältääkö se vanhentunutta tietoa, eikä sinulla ole aikaa tai energiaa ottaa selvää, kuinka se kannattaisi päivittää ajan tasalle?

Linkkarissa käydään päivittäin satoja asiantuntijakeskusteluja, mutta taisteletko sisältömörön kanssa, etkä siksi itse osallistu vaikka kovasti haluaisit?

Olen itse LinkedInin superkäyttäjä, ja avullani sekä entry että C-levelin tekijät oppivat 1-2 tapaamisella, kuinka Linkkari otetaan kunnolla haltuun ja miten siitä saa kaiken hyödyn irti.

Palvelu

Tauolla!

YKSILÖMENTOROINTI

(2H ETÄTAPAAMINEN)

"Mikä on unelmatyöni? Mitä minun kannattaa tehdä saavuttaakseni sen?"

Yksilömentorointi on sinulle, joka haluat istua kanssani kunnolla alas ja käydä perusteellisesti läpi oman tilanteesi: työnhaku, urasparraus, alanvaihto unelmasi pariin tms.

Autan sinua videopuhelimitse (Google Meet, Teams)Pureudumme asiaasi tehokkaasti ja sovellan kaikkea osaamistani sinun tilanteeseesi kymmenien mentoroitavien kokemuksella.

Voin mentoroida niin junnumpia kuin jo pidemmälle ehtineitä, kokeneempia tekijöitä monenlaisissa eri tilanteissa.
 
Suuren kysynnän vuoksi en valitettavasti voi auttaa kaikkia halukkaita, ja palveluuni on yleensä 2-3 viikon jono.
 
Kysy lisätietoa!

399€

 

Muut palveluni.

Kutsu minut puhujaksi

Tulen mielelläni tilaisuuteesi puhujaksi seuraavista aiheista:

1. LinkedIn-koulutukset ja workshopit (lue lisää täältä)

2. Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen

3. Työnhaussa onnistuminen (suomeksi ja englanniksi)

puhekeikkojen hinnoista sovitaan tapauskohtaisesti
(teen vain 2 pro bono -puhekeikkaa vuodessa)

Psst..! Kysy myös kaupallisista yhteistöistä brändillesi!

MarkkINOINTIKONSULTOINTI

Autan nyt myös yrityksiä markkinoinnissa! Konsultoin nettisivujen tekemisessä ja optimoinnissa, some- ja sisältömarkkinoinnissa, LinkedInin hyödyntämisessä ja LinkedIn-mainonnassa, analytiikassa ja oikeiden metriikoiden seurannassa.

 

Minulla on hyvin vahva markkinointiosaaminen, jo 7 vuoden ajalta. Työkokemusta on kertynyt niin Googlelta ja IBM:ltä kuin ohjelmistostartupista ja rekryfirmasta, sekä oman yritykseni markkinoinnista. Vahvinta osaamistani on B2B-markkinointi, mutta myös kuluttajamarkkinointi luonnistuu sujuvasti!

 

Mentorointi.

Suurin intohimoni.

pipsa_aro_2000px-39.jpg

Mistä kaikki alkoi:

Loppuvuodesta 2014 olin ollut työttömänä jo useamman kuukauden ja valmistuin AMK:sta työttömäksi – ja se oli aivan hirveää. Vielä muutaman kuukauden valmistumiseni jälkeen etsin töitä hyvinkin aktiivisesti (eli miltei vuoden yhteensä), kunnes vihdoin natsasi. Aloitin suomalaisen ohjelmisto-startupin markkinointipäällikkönä maaliskuussa 2015. Voit ehkä kuvitella, kuinka onnelliseksi se voi ihmisen tehdä niin pitkän työttömyyden ja kovan yrittämisen jälkeen!

 

Loppuvuonna 2015 törmäsin random-kaverin FB-tykkäyksen kautta Suomen Mentorien mentorihakuun. Rakastuin ohjelmaan ja sen ydinajatukseen heti: "Jokainen tarvitsee jonkun, joka uskoo häneen". Hain vapaaehtoiseksi mentoriksi siltä istumalta.

KUINKA PALJON MENTOROIN:

Aloitin mentoroinnin 2016. Tähän saakka (tammikuu 2019) minulla on ollut 4 "kokoaikaista" mentoroitavaa Suomen Mentorien kautta ja 7 sen ulkopuolelta monelta eri alalta.

Heidän unelmanaan on ollut sen elämänsä 1. vakkariduunin saaminen tai kokeneemmilla vaihtaa yhdestä työstä uuteen, mieluisampaan. Olen tavannut paljon ihmisiä myös kahvilla, kun tarve on ollut pikaisemmalle tsemppaukselle tai sparraukselle. Vuoden 2018 onlinekurssin kautta koulutin myös kymmeniä ihmisiä. Myös heiltä kuulen niitä hienoimpia uutisia aina sitten jonkin ajan päästä – töitä on saatu!

Voit myös katsoa esittelyvideoni!

LUE KOKO JUTTU blogisTani >

Ota yhteyttä.

 Haluatko kysyä palveluistani? Etsitkö puhujaa tapahtumaasi? Kysy myös markkinointikonsultoinnista! 

Viestisi lähetettiin!

TAVOITAt minut.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram apipsa
  • Facebook mentori.pipsa

Fyysisesti olen Helsingissä, mutta videopuhelutapaamiset toimivat oikein hyvin myös! Pidemmätkin konsultaatiot hoituvat hienosti etänä.

 
House_of_ikigai_kuvitus-13 (1).png