MEDIA.

Kuuntele ja lue Haastatteluitani ja bloggauksiani eri medioissa.
Etsitkö haastateltavaa tai podcast-vierasta työnhausta, LinkedInistä, henkilöbrändäyksestä, mentoroinnista, työelämäaiheista, oman osaamisen tunnistamisesta ja sanoittamisesta, yrittäjyydestä tms? Olen tottunut podcast-vieras ja luotettava asiantuntija, ja mielelläni tekisin kanssasi yhteistyötä! 😊 Ota yhteyttä: pipsa@pipsa.fi.
trendi.PNG

Trendi

2/2020

Kerroimme siskoni, Jessikka Aron, kanssa, millaista kiusaamista ja vainoa olemme elämämme aikana joutuneet useilta tahoilta kestämään. Haastattelu on riipivä, mutta meille se oli myös ehdottomasti voimaannuttava. Kiitos, Trendi, kun saimme kertoa tarinamme!

REPO WORK

8/2019

Kerroin Parempi maanantai -podcastiin oman kokemukseni työpaikkakiusaamisen kohteeksi joutumisesta. Itse työ oli unelmaduunini, mutta työyhteisössä jouduin kollegani kiusaamisen kohteeksi, mille muu työyhteisö tuntui antavan hiljaisen hyväksyntänsä.

ILTALEHTI

8/2019

"Pipsa Aro on kokenut, miltä työttömyys ja luottotietojen menettäminen tuntuvat. Hän on kiitollinen jokaisesta työpäivästä."

Kaikkea on tosiaan tullut koettua.

Lue Iltalehdestä, kuinka jouduin taloudellisiin ongelmiin 2015 – ja kuinka lopulta selätin ne.

ME NAISET

8/2019

Työttömyys ja luottotietojen menettäminen musersivat Pipsan, 34, mutta sitten ne poikivat hänelle unelma-ammatin. 

Kuinka käänsin vaikeudet voitokseni ja ryhdyin yrittäjäksi?

 

Lue koko juttu Me Naisista alta.

BusinessFM

2/2019

Millainen oli 1. vuoteni yrittäjänä? BusinessFM:n Roni Malinen haastatteli ja minä kerroin. Kerroin myös, että v. 2019 haluan keskittyä puhekeikkoihin ja workshopeihin sekä tietysti ensirakkauteeni yksilömentorointiin. Kuuntele haastattelu alta!

duunitori

11/2018

Unelmatyöpaikan löytämisestä puhutaan paljon, mutta entä jos oma unelma on vielä hukassa? Duunitorin työelämäuutiset haastatteli minua yhdestä lempiaiheestani: unelmaduuneista, niiden löytämisestä – ja skooraamisesta. Miten oma mentori voi auttaa? Lue juttu alta!

PIilo-osaajat

9/2018

Mitä on henkilöbrändi? Säälittävää itsensä ja erinomaisuutensa korostamista somessa? NO EI TODELLAKAAN. Kävin puhumassa Piilo-osaajat goes MiB -tapahtumassa henkilöbrändistä ja sen merkityksestä työnhaussa ja sen ulkopuolella. Piilo-osaajien Ronja Iso-Heiko bloggasi esitykseni parhaista paloista. 

MARKKINOINTI-KOLLEKTIIVI

5/2018

Miksi yritykset hakevat 2-in-1 -ihmeitä markkinointikoordinaattoriksi? Miksi markkinoinnin osaaminen ei ole tarpeeksi, vaan tähän rooliin ympätään yleensä (vähintään) graafikon pätevyys? Lue Markkinointikollektiivin blogiin kirjoittamani teksti alta!

BusinessFM

3/2018

Tuntuuko työnhaku vaikealta? Ehkä tarvitset sparraajan? BusinessFM:n Roni Malinen haastatteli minua ensi kerran heti yritykseni perustamisen jälkeen. Mitä mentorointi käytännössä tarkoittaa ja mikä vaikutus LinkedInillä on työnhaussa? Kuuntele haastattelu!

COSMOPOLITAN

2/2018

Kuka tukee sinua silloin, kun saat yhdeksännet pakit työnhaussa? Kuka kannustaa sinua hakemaan juuri sitä työtä, jota todella tahdot? No mentori tietenkin! Cosmopolitan haastatteli minua ja ensimmäistä mentoroitavaani aiheesta.

Lue juttu alta!

Etsitkö haastateltavaa tai podcast-vierasta työnhausta, LinkedInistä, henkilöbrändäyksestä, mentoroinnista, työelämäaiheista, oman osaamisen tunnistamisesta ja sanoittamisesta, yrittäjyydestä tms? Olen tottunut podcast-vieras ja luotettava asiantuntija, ja mielelläni tekisin kanssasi yhteistyötä! 😊
ota yhteyttä