House_of_ikigai-18.png

Markkinointikonsultointi.

"Aloittaessani uudessa työssäni pääsin tutustumaan itselleni kokonaan uuteen osa-alueeseen, markkinointiin. Olin hukassa. Google Trends, AdWords, SearchConsole, Hotjar, SEO, Analytics... Alalla puhutaan kieltä, jota en ymmärtänyt ollenkaan.

 

Olin siitä onnekkaassa asemassa, että yrityksessäni arvostetaan oikea-aikaista asiantuntija-apua, ja sain markkinoinnin uudistamisprosessiimme mahtavan sparraajan.

 

Markkinoinnin superosaaja Pipsa on opastanut meitä Eduixilla, ja vau, mitä settiä! Tyyppi tekee uskomattoman syvällistä työtä ja todella perehtyy meidän ja meidän asiakkaidemme maailmaan, jotta pystyy neuvomaan meitä. Ja täytyy lisätä, että Pipsa on erinomainen opettaja - vaikka hän itse tietää asiat laajasti ja puhuu varmasti sujuvaa toimialajargonia, hän osaa asettua meidän asioihin vihkiytymättömien saappaisiin ja puhua yleiskieltä, ja kiteyttää aina käsiteltävän asian päätteeksi: "Näillä 1-3 asialla lähdette liikenteeseen. Muut tulevat sitten myöhemmin."

 

110% suositus Pipsalle. Kiitos!

Johanna Kiviranta, Head of Sales, Eduix Oy

"

Autan nykyään myös yrityksiä markkinoinnissa! Konsultoin ja autan mm. nettisivujen optimoinnissa, some- ja sisältömarkkinoinnissa, kohderyhmien ja ostajapersoonien rakentamisessa, LinkedInin hyödyntämisessä ja LinkedIn-mainonnassa, analytiikassa ja oikeiden metriikoiden seurannassa.

 

Minulla on hyvin vahva markkinointiosaaminen jo 7 vuoden ajalta, jokaisena vuonna olen päässyt uppoutumaan kaikkiin markkinoinnin osa-alueisiin, joten voin todennäköisesti auttaa teitäkin! Työkokemukseni on kertynyt niin kansainvälisistä jäteistä kuin Googlelta ja IBM:ltä, mutta myös pienemmistä kotimaisista, kuten ohjelmisto-startupista ja IT-rekryfirmasta. Olen myös luonnollisesti vastuussa oman yritykseni markkinoinnista, jo 3 vuotta. Vahvinta osaamistani on B2B-markkinointi, mutta myös kuluttajamarkkinointi luonnistuu erittäin hyvin ja nautin siitä valtavasti!

✅ Olen ehdottomasti teille oikea valinta, jos suurimmat haasteenne on:

- somemarkkinointi (ihan alusta asti vaativampaan tekemiseen)

- henkilöbröndääminen ja social selling

- henkilöstön aktivoituminen LinkedInissä ja LinkedIn-mainonta

- ostajapersoonat ja asiakaspolku

- sisältöstrategia ja sisältömarkkinointi

- nettisivujen optimointi myyntikanavana – asiakaskokemusta unohtamatta!

Ja paljon muuta – kysy!

🚫 Kummankin aikaa säästääkseni, tässä lista niistä asioista, joissa sinun kannattaa kääntyä muiden puoleen:

- somekanaviesi ja -mainosten hallinta

- nettisivujen rakentaminen alusta asti tai uudistaminen

- LinkedIn-postauksiesi haamukirjoittaminen 

Haluan olla teille liikkeelle paneva voima, oivalluttaja, ratkaisija, auttaja – konsultti. Olen parhaimmillani, kun voin antaa teille ratkaisuja asioihin, joita olette pohtineet kuukausia, vuosia, mutta ne tuntuvat liian hankalilta ja tästä olenkin saanut paljon kiitosta.

Ole ihmeessä minuun yhteydessä, jos nämä allaolevat esimerkkipalikat osuvat teidän yrityksen tarpeisiin, niin keskustellaan sitten lisää! 😊

  1. ostajapersoonat + ostopolku: 3h workshop

  2. somekanavien pystytys ja optimointi: 2h workshop ja käytännön työ

  3. nettisivujen optimointi ja mittarit: 2h palaveri + 2h workshop

  4. liiketoimintatavoitteiden mukainen sisältöstrategia: 2h workshop

  5. 2x LinkedIn-koulutus (1. teoriaa, 2. käytäntöä)

Käy vielä tutustumassa lisää osaamiseeni ja saavutuksiini markkinoinnin saralla LinkedIn-profiilistani!

House_of_ikigai5-04 (1).png
House_of_ikigai_kuvitus-13 (1).png

Asiakkaanne ansaitsee kuulla teistä!

Ole löydettävissä ja saatavilla niissä kanavissa, joissa asiakkaasikin ovat. Aina oikealla viestillä ja sisällöllä, aina asiakastanne auttaen, aina oikeaan aikaan. Ole yhteydessä minuun, niin autan teitä tässä.